طراحی پورتال های سازمانی شرکت پروجان

شیرپوینت و پراجکت سرور پروجان

استقرار شیرپوینت و پراجکت سرور

مسیر سایت

ویژگی های نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی

به مرور زمان با افزوده شدن حجم داده ها و اطلاعات موجود در بخشهای مختلف کسب و کارها، انواع نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی نیز بوجود آمده و توسعه یافتند. در این پست قصد داریم برای شما از الزامات و ویژگی های نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی صحبت کنیم تا بتوانید در انتخاب نرم افزار هوش تجاری جهت سازمان متبوع خود در راستای اخذ تصمیمات مناسب و ارتقاء سطح سازمانتان با دقت و آینده نگری بهتری عمل کنید. در ادامه به توضیح این ویژگی ها و دلایلشان خواهیم پرداخت.

 

ویژگی های نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی :

1- مبتنی بر وب و قابلیت نمایش بر روی صفحه موبایل

کسب و کارهای امروز به سرعت در حال رشد و حرکت رو به جلو می باشند. در همین راستا دسترسی بی وقفه به تجزیه و تحلیل کسب و کارها، ماموریتی اجتناب ناپذیر در هر سازمانی است. قبل از انتخاب هر نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی اطمینان حاصل کنید که مبتنی بر وب است و با استفاده از مرورگر نیز در موبایل و تبلت به راحتی به این گزارشات و داشبوردها دسترسی دارید. این نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی باید با صفحه نمایش هر Device سازگار بوده و کاملا responsive باشد. همچنین در هر دو وضعیت landscape یا portrait منعطف و قابل مشاهده باشند و بتوان با استفاده از شبکه 4G/LTE و یا Wi-Fi در دسترس شما باشند. در واقع مطمئن شوید که همواره به گزارشات هوش تجاری خود دسترسی دارید.

 

2- بروز رسانی آنلاین اطلاعات

قابلیتی که یک نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی را بسیار ارزشمند می کند، اتصال داده ها و ارسال آنها به سیستم گزارش گیری در همان لحظه و یا با اختلاف زمانی بسیار اندک می باشد. در کسب و کارهای امروز داده های قدیمی کمک چشمگیری به ما نمی کنند و حتی در بعضی مواقع ممکن است شما را به اشتباه بیاندازند. در استانداردهای روز جهانی داده های قدیمی به اطلاعات چند روز گذشته گفته می شود. مشتریان شما، محصولات ، سرویس ها و اطلاعات را تقاضا کرده و انتظار تامین و پاسخ سریع را از شما دارند. پس همواره بروز رسانی آنلاین اطلاعات برای شما ارزشمند خواهد بود.

 

3- گزارشات به سادگی و تنها با استفاده از drag and drop قابل ایجاد باشند

اگر به تصویر کشیدن اطلاعات به سادگی امکان پذیر نباشد، به مرور زمان کنار گذاشته خواهند شد. اطمینان حاصل کنید که نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی تان با استفاده از قابلیت drag and drop در فضای کار نرم افزار قابل ایجاد بوده و شما بتوانید داده هایتان را از هر منبعی به آن متصل کنید.

شما باید با چند کلیک ساده بتوانید گزارشات و داشبورد مدیریتی تان را ایجاد نمایید. اگر شما هنوز برای ایجاد و داشبورد مدیریتی تان نیاز به شرکت و یا شخص دارید شاید زمان امتحان کردن نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی پروجان رسیده است.

 

4- بروز رسانی خودکار داده ها

شما باید قادر باشید به سادگی به تمامی منابع داده از قبیل SQL ، Oracle ، نرم افزارهای مالی- حسابداری ، کارت-ساعت ، انبار-موجودی و .... وصل شده و برنامه زمانبندی مناسب برای بروز رسانی دده های تمامی نرم افزارها تعریف نمایید.

 

5- زمانبندی انتشار داشبوردها

با وجود اینکه در تحلیل دادهای تجاری نمی توان هیچ چیزی را به دست فراموشی سپرد، اما ابزارهای جدید که در این زمینه خدماتی ارائه می دهند، بایستی قابلیت زمانبندی انتشار داشبوردها و نمایش آنها به کاربران را داشته باشیم.

 

6- پشتیبانی از پلتفرم های مختلف

بسیاری از شرکتها از استفاده چندگانه از پلتفرمها، بدلیل وجود محدودیت استقبال نمی کنند. بنابراین قبل از انتخاب ابزار مناسب مطمئن شوید که این ابزار از پلتفرمهای مختلف پشتیبانی می کند و بعد از نصب آن از محدودیتهای ایجاد شده شگفت زده نخواهید شد. 

 

7- توانایی ایجاد انواع هشدارها

در هر کسب و کاری انواع KPI تعریف می شود که بایستی همواره مورد پایش قرار گیرند. ابزار مورد استفاده می بایستی توانایی ارسال هشدار برای افراد مورد نظر در صورت تغییرات ناگهانی KPI را داشته باشند.

 

8- توانایی نمایش اطلاعات به ازای هر شخص یا هر تیم کاری

ابزارهای گزارش گیری می بایستی براساس افراد و دسترسی های آنها و انواع چارتها ، جداول و نماهای مختلف را به کاربران بدهند.